هشدار انصارالله به عربستان: هر حمله‌ای پاسخ متقابل به همراه دارد ادعاهای ترامپ علیه ایران در سالگرد حملات ۱۱ سپتامبر شکست‌ میدانی مزدوران سعودی رئیس سنتکام را راهی عربستان کرد جزئیات عملیات ارتش یمن در جبهه‌های مختلف علیه مزدوران سعودی برنامه‌ریزی برای برگزاری نشست منطقه‌ای با حضور کشورهای ساحلی خلیج فارس «سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد سفر سخنگوی وزارت خارجه و هیئت رسانه‌ای بین‌المللی به لامرد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد

تشکر عجیب ترامپ از رئیس کنگره آمریکا

رئیس‌جمهور آمریکا در اقدامی سوال‌برانگیز، از رئیس دموکرات مجلس نمایندگان این کشور تشکر کرد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۱۶ - ۲۲ اسفند ۱۳۹۷ - 2019 March 13
کد خبر: ۶۶۳۱
به گزارش راهبرد معاصر ، دو روز بعد از آنکه قدرتمندترین سیاستمدار دموکرات در صحنه سیاست آمریکا گفته بود «ترامپ آنقدر ارزش ندارد که با استیضاحش کشور را دچار تفرقه کنیم»، رئیس‌جمهور جمهوری‌خواه آمریکا روز چهارشنبه (امروز) از این اظهارات بشدت قدردانی کرد.

«دونالد ترامپ» امروز در پیامی توییتری  نوشت: «من از اظهارات نانسی پلوسی در مخالفت با استیضاح (رئیس‌جمهور) خیلی قدردانی می‌کنم البته همه باید این حقیقت را به خاطر داشته باشند که من هیچ وقت کار اشتباهی نکردم، اقتصاد و نرخ بیکاری ما در بهترین وضع قرار دارد، وضعیت ارتش و کهنه سربازانمان، عالی است و موفقیت‌های بسیار دیگری هم وجود دارد».

وی افزود: «خوب با این اوصاف، شما چطور مردی را که در دو سال اول ریاست جمهوری خود این همه موفقیت داشته و از نظر بسیاری، در کل تاریخ، موفق‌ترین رئیس‌جمهور در دو سال اول ریاست جمهوری بوده، استیضاح کنید؟ به ویژه آنکه او هیچ کار اشتباهی انجام نداده و استیضاح (تنها) برای "جرایم بزرگ و تخطی از قانون" انجام می‌گیرد».

تشکر ترامپ از نانسی پلوسی در حالی صورت گرفته که رئیس‌ دموکرات مجلس نمایندگان آمریکا در پاسخ به سوال روزنامه «واشنگتن پست» در مورد درخواست‌های رو به افزایش اعضای حزب دموکرات برای استیضاح ترامپ، او را فردی بی ارزش خوانده بود.

خانم پلوسی گفت: «با استیضاح موافق نیستم. مدتی است که دارم به این موضوع فکر می‌کنم. استیضاح آنقدر در کشور تفرقه‌انگیز است که جز در صورتی که مسئله‌ای کاملا متقاعدکننده، فراگیر و دو حزبی وجود داشته باشد، نباید این مسیر را دنبال کنیم، چون باعث تفرقه در کشور می‌شود و او (ترامپ) ارزش این کار را ندارد».
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار